Links

VVV
Vlaardingen bruist. Het hele jaar door staan er verschillende leuke activiteiten op de kalender in Vlaardingen. Voor groot en klein en voor jong en oud!

Stadsgehoorzaal
Na de renovatie heeft Vlaardingen een gebouw teruggekregen waar voorstellingen op hoog niveau worden gegeven en waar ondernemers hun relaties kunnen ontvangen. Het theater wordt is plek voor speciale bedrijfsevenementen als congressen, vergaderingen en workshops.

Gemeente Vlaardingen
Officiële site met  nieuws en bekendmakingen, adressen en een link naar de digitale gemeentegids.

Hof van Delftland
Leuk artikel over de opening van de b&b

The MindOffice
The MindOffice is een samenwerkingsverband tussen jonge, gedreven, creatieve ondernemers, met ieder hun eigen expertise. Samen vormen zij een full-service internet- en reclamebureau met een breed scala aan klanten, in en rondom de Randstad.

De Kroepoekfabriek
De Kroepoekfabriek is een poppodium in Vlaardingen, waar landelijke acts en regionale helden elkaar afwisselen. Van rock tot hiphop, van metal tot singer-songwriter en van dansavonden tot jamsessies; het muzikale aanbod van De Kroepoekfabriek is breed, zodat zoveel mogelijk muziekliefhebbers hier, voor een redelijke prijs, kunnen genieten van livemuziek